Hydrolux Filteri Za Vodu - Princip rada reverzne osmoze

 

 

NAJBOLjE KONFIGURISANI FILTERI  ZA VODU U REGIONU

filteri za vodu,aparati za vodu,cena
aparati za vodu

Mehanički filter


Uklanja mehaničke nečistoće (zemlja, rđa iz cevi, pesak i sl.) iz gradske mreže, koji su izuzetno štetni za zdravlje i lako mogu da oštete osetljivije komponente sistema.

 • Medicinski polipropilen

  Sedimentni filter standardnih dimenzija proizvodi se od najkvalitetnijih polipropilenskih vlakana, u propusnom formatu 20,5 i 1 mikron. Koristi se kao prvi, odnosno treći predfilter u sistemu.

Aktivni ugalj


Svaki kućni prečišćivač vode mora da ima filter sa akticnim ugljem kojii uklanja hlor koji se u hlorisanoj vodi nalazi u višku (rezidualni hlor), a vrlo je štetan po ljudsko zdravlje. U sistemima za prečišćavanje vode servisni vek uloška je maksimalno 4-6 meseci. Temperaturni opseg iznosi 5-50 stepeni Celzijusa, pri pritiscima od 2-8 Bar.

 • Reverzna Osmoza

  Karbonski filteri (bilo blok ili granulirani), koje koriste naši prečišćivači za vodu, napravljeni su od visokokvalitetne karbonizovane kokosove ljuske. Standardne dimenzije od 10 inch svrstavaju ih u red idealnih komponenti za POU (point of use) filteri za vodu sa osmotskim membranama.

 • Hlor STOP

  Glavna uloga ovih filtera je da apsorbuju hlor i slične hemikalije, kao i da delom zadržavaju sedimentne materije. Aktivni ugalj retko koristimo kao jedini filter. Granulirani (GAC) karbonski filter (poznatiji kao aktivni ugalj) koristi se kao drugi, odnosno treći predfilter u sistemu.

Precizni mehanički filter


Po prolasku vode kroz prva dva filtera, trećim, daleko preciznijim mehaničkim filterom (1 mikron) iz vode se odstranjuju "finije nečistoće" i eventualni ostatci karbona iz drugog filtera.

 • Priprema vode za nano-filtraciju

  Ovako prečišćena voda je odlična za piće, i predstavlja klasu kvaliteta većine boljih flaširanih voda na našem tržištu. Ipak, to je samo predfiltracioni blok u sistemu sa osmotskom membranom.

 • Redovno održavanje

  U sistemima za poboljšavanje kvaliteta vode servisni vek uloška je maksimalno 4 - 6 meseci.

Reverzna osmoza


Glavni filter-osmotska membrana razdvaja apsolutno čistu vodu koja ide u rezervoar od rastvora svih zagađivača koji se ispiraju u sifon.

 • Membranska filtracija

  Zamislite membranu kao "sito", čiji su otvori 4 puta manji od najmanjeg virusa. Kroz otvor može da prođe jedino čista voda, sve krupnije čestice se ispiraju u otvod.

 • Uklanja najsitnije čestice

  Za pesak, rđu iz cevi i hlor je lako, relativno neprecizni filteri u stanju su da koncentraciju svedu na prihvatljivu meru. Kada su u pitanju kamenac (mineralne soli), organske materije, i sitnija (opasnija) zagađenja-jedino membranska tehnologija "završava posao".

 • Ne propušta bakterije i viruse

  Najmanja bakterija je 0,2 mikrona (1000x manja od vlasi kose), najmanji virus 0,002 mikrona (100x manji od bakterije), a otvor na membrani je 4x manji od virusa.

 • Vraća vodu u prirodno stanje

  Zagađenje u vodi su u najvećoj meri produkt ljudskih aktivnosti, u zadnjih 50 godina zalihe pitke vode su "urnisane" i ukoliko danas prestanemo da prljamo planetu, trebaće 700 godina da se stanje vrati u normalu.

 • Ubrzava metabolizam

  Meka voda apsorbuje više hranjljivih materija, daleko brže putuje kroz organizam, lakše prolazi kroz ćelijski zid i brže hrani ćeliju.

 • Kafa i čaj imaju bolji ukus

  Kada osetite razliku između čiste vode i one na koju ste navikli, nećete moći da verujete šta ste do juče smatrali za "normalno".

Poliranje vode • Post-carbon filter

  Pre samog korišćenja, voda iz rezervoara prolazi kroz još jedan karbonski filter, koji je "polira" pre upotrebe.

 • Mineralizator

  Kao opcija koja se preporučuje, dodaje se još jedan IN-LINE filter koji vrši remineralizaciju vode.

 • Magnetni filter

  Filteri za vodu sa magnetima omogućavaju aktivaciju odnosno revitalizaciju vode. Ovaj tretman vode poznat je kao dobijanje žive vode.

 • UV lampa

  Filtracija vode koja nije biološki sigurna kao obaveznu opciju podrazumeva UV lampu za sterilizaciju vode.

PREČIŠĆIVAČ VODE ISPOD SUDOPERE

 • Cena sličnih aparata za prečišćavanje vode na tržištu varira od 500-1000€, u zavisnosti od kvaliteta i porekla (obično su u ponudi aparati sa slabim membranama ili od reciklirane plastike), odnosno od toga gde ga kupite (na kućnoj prezentaciji kod preprodavaca najčešće košta 750€).
 • Namenjen je svima koji vode računa o svom zdravlju, a prvenstveno osobama koje već kupuju preskupu vodu (flaširana voda košta 1000x više od gradske), ne koriste je za kuvanje i sl. već samo za piće, skupljaju plastiku itd..
 • Zašto da plaćate i nosite flaširanu vodu kada je sveža prečišćena voda istog ili boljeg kvaliteta, do 1000x jeftinija, bez nošenja i bacanja plastičnih boca?

CENKAJ SE SA NAMA

Ukoliko Vam cena od 420€ odnosno ni jedan paket ne odgovara, dajte nam ponudu :-)

AUKCIJA - PLATI KOLIKO MISLIŠ DA JE FER

BRING YOUR WATER BACK TO NATURE